Titanium buis

Grade 2

titanium buis

Titaantrade levert titanium buis in diverse diameters, wanddikten en lengtematen. 

eenvoudig te bestellen

Maak een keuze uit plaat-, buis- of stafmateriaal en selecteer de gewenste uitvoering. Plaats deze in uw winkelmandje en reken af. Zo simpel kan het zijn.

gecertificeerde materialen

Titaantrade werkt uitsluitend met ASTM gespecificeerde materialen.

snelle levering

Vandaag besteld? Binnen 24 uur verzonden. Heeft u een spoed order, laat het ons weten. We zullen er alles aan doen om uw business door te laten gaan.

Titanium buis Toepassing

Titanium buizen worden voor bijzonder uiteenlopende toepassingen ingezet. De voornaamste grootverbruikers van dunwandige buis zijn de fabrikanten van grote warmtewisselaars. Deze bevatten vaak honderden meters per wisselaar en trachten een zo dun mogelijk wanddikte te realiseren voor de beste warmteoverdracht.

Daarnaast worden veel uitlaatsystemen ook gemaakt van titanium buismateriaal. Mede dankzij het lage gewicht, de hoge temperatuurbestendigheid en uiteraard de goede corrosie-eigenschappen. 

Ook kan het van belang zijn dat het materiaal dat tijdens laboratoriumtesten gebruikt wordt de proef niet mag beïnvloeden. In veel gevallen is titanium dan een perfect materiaal omdat het geen materiaal verliest zoals bijvoorbeeld bij koper or R.V.S. wel het geval is.

 Wanneer gebruik je titanium buis?

  • Als iets sterk maar licht moet zijn
  • Als iets langdurig wisselend belast wordt
  • Als iets niet mag corroderen
  • Als iets zeer warm kan worden 

 

 

Titanium Uitlaat Ferrari 488 Pista

Prachtig voorbeeld van een volledig titanium uitlaatsysteem voor de Ferrari 488 Pista. Deze uitlaat heeft vrijwel geen demping en wordt dan ook wel “straight pipe” genoemd.

Oorverdovend en oogstrelend mooi!

Custom Titanium Uitlaat

Titanium wordt ook veel gekocht door hotrod shops waar de vakman niet schuwt om een uitdaging aan te gaan. De afbeelding hierboven laat het werk zien van iemand die tijd en energie heeft gestoken in een project dat er fantastisch uitziet.

juist Interesse in titanium plaat- of titanium stafmateriaal?

Titanium Plaatmateriaal bestellen

Titanium Stafmateriaal bestellen